О blogu

Zdravo posetioče! Drago mi je da ste pored mora dostupnih sajtova našli malo vremena da posetite i moj mali internet kutak.

Nadam se da se da ste zainteresovani za različitu tematiku čim ste došli do mog bloga. Pozivam Vas da slobodno komentarišete na ovom blogu i da se uključite u diskusiju bilo da se radi o filozofiji, o nekoj ozbiljnijoj tematici ili o nečem sasvim opuštenom i svakodnevnom. Osećajte se slobodnim da se pridružite postojećim diskusijama ili da i sami započnete novu.

Jedino ću Vas zamoliti da se u komentarima ne udaljavate preterano od teme posta i da se uzdržite od širenja spama ili reklamnih poruka. U slučaju deljenja linkova takodje obratite pažnju na tematiku posta i diskusije. Ukoliko želite da predložite neku tematiku to možete učiniti u komentarima na ovoj stranici.

Blog trenutno ne sadrži veći broj postova, pa nije sortiran po kategorijama, a tagovi ako ih ima, u trenutku čitanja ovog teskta, veoma su malobrojni. Vremenom, ukoliko se nakupi dovoljan broj postova oni će ipak biti sortirani i tagovani.

Ovaj blog, dakle, nije vezan za neku odredjenu tematiku i kako nikad ne znam unapred o čemu ću pisati jednako je moguće da se u postovima nadju razmišljanja o Orvelu, razne anegdote, neki postovi o tehnici, nešto o učenju jezika ili čak i o ljubavi prema sutlijašu :)

Ukoliko primetite da sam u nekom postu izneo neku informaciju za koju verujete da je netačna, budite slobodni da to sa mnom podelite bilo porukom ili javno putem komentara. Ovo važi i onda ako se ne radi o nekoj konkretnoj informaciji već i o bilo kakvom propustu do kojeg može doći bilo u toku pisanja bloga, bilo iz neznanja ili pogrešnog razumevanja tematike ili iz nekog sasvim drugog razloga. Takodje, ako smatrate sebe iskusnijim blogerom, Vaši saveti su uvek dobrodošli.

Nadam se da ćete uživati u čitanju. Do sledećeg posta, sve najbolje Vam želim.

Sale Petrović

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s